Förtroende och katastrof

Fredag. Thank  you Jesus för Fredagar! Idag har varit en riktigt påfrestande och nedbrytande dag och jag kommer berätta ALL ABOUT IT! Så är du inte intresserad så behöver du inte läsa (Jag är Heliga Birgitta I swear). 

Otäcka saker som har inträffa idag:
  • Min Franskalärare låter mig inte göra provet i efterhand, vilken resulterar i att jag inte får betyg i detta OTROLIGT viktiga och avgörande prov. Je la deteste!
  • Jag fick veta en sak som jag absolut inte ville veta och en vän till mig har under dagen mist att mitt förtroende. 
  • Min cyckel funkar inte och kommer säkerligen behöva lagas, vilket jag får betala för. 
  • Hur mycket jag än letar har ingen butik eller affär i hela jävla Lund iPod-lurar och underställ i rätt storlek.
  • Jag vill inte åka till Åre. 
  • Min mamma har inte tid med mig.
Efter skoldagen slut kände jag mig tung, äcklad och överkörd. Okej, Oupptäckta makter i himmelen! Jag ger upp, tänkte jag och släpade mig med tunga nypolerade fötter till pappershandeln och log falskt (eller inte) mot alla jag mötte på vägen. Utan cyckel, med skoskav och tung väska kände jag mig mer överkörd än Marieholms-bagaren. Jag ville bara gå in på Lindri och sitta och gråta med NL i ett provrum. På Malmborgs krossades mitt hjärta av skrikande barn och långa kassaköer. COME ON!
Men trots all förtvivlan och all trötthet (för trött var precis vad jag kände mig, så sviken och så oändligt trött) så såg jag ändå ljus i tillvaron. EK, så underbar du är. Jag är så glad att din stora läppstiftsrosa mun fladdrar vidöppen och för att du får mig skatta bara genom att knipa mig i rumpan. 
När jag stod där på Record och kände mig lika ihjältrampad som ett tuggummi under en tjock tonårspojkes signerade Iron Maiden skor, så tänkte jag på fem bra saker om mig själv. 
Jag kom fram till:
  • Jag är bra på att komma ihåg koder och sifferkombinationer
  • Jag kan gå
  • Jag är inte rädd för att göra bort mig
  • Jag är bra på att bita på naglarna
  • Jag är målmedveten
Och tro det eller ej, men det hjälpte. Sen är det kanske en helt annan sak att jag kan komma på mycket bättre saker som egentligen är bra med mig men vafasen då. EK kommer till mig ikväll, vilket gör mig absolut överlycklig. Ikväll ska jag glömma och gå vidare, ikväll ska jag ladda upp inför Åre och kväll ska jag ha en underbar kväll med en helt fantastisk människa. JAG ÄR BRA! I AM HAVING THE MOST WONDERFUL TIME OF MY LIFE! Jag är ung, snygg och jag är JAG! 

Och till alla er där ute i cyberspace: En sak har jag lärt mig idag och jag vill att ni alla ska ta detta till er. Prata inte bakom ryggen på era vänner. Var inte en förbaskad Dramaqueen och försök inte göra dig till. Människan, vännen, du pratar om kommer ta mycket illa vid sig och du kommer förstöra något du säkerligen inte vill förstöra. Sanningen kommer alltid fram. Jag älskar mina vänner. Jag litar på dem. Och när de sviker mig så är det ju självklart att de mister mitt förtroende. Var inte falsk, Var stark. Våga vägra skitsnack. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0