Inte hej.



Okej, jag sitter och tittar på förkväll. De planterar örter och pratar om jord.
Snart ska jag äta falafel utan saltgurka och ha bättre saker för mig... kanske.
Jag är inte alls peppad inför imorgon. Kommer lägga mig i fosterställning på gräsmattan i Stadparken och sörpla i mig öl ur sugrör. Gud, vad jag är sugen på Oscarshem. Kommer svimma om jag ser honom imorgon. 


På återseende. 



(när blev jag så putte-nutte-åh-vad-gulligt-med-små-söta-ulle-gulle-djur?)




Jag måste sluta skriva hej i rubriken.


Hej!

Idag har jag faktiskt pallrat mig iväg till skolan. Nu lider jag av hemsk halsbränna men har en klar analys i samhällskunskap att lämna in till Henrik Larsson. Gissa om han kommer bli glad! Peppar redlöst inför Greys Anatomy, som jag nog inte sett på en månad. Är det något jag är bra på så är det ju att missa avsnitt av mina favoritserier.
Hoppas alla lever loppan och inte sitter och är bittra över att ni tappade varmkorven på Stortorget, glömde isglassen i solskenet eller har vedervärdig halsbränna. Kan informera er om att detta inte är något att tjura över då jag är klar med min analys och världen ser plötsligt lite bättre ut. 



På återseende!










Och då kom..

Hejhejhejhejhej.
Snart kommer Hanna hit!!!


Tack och hej. 













Trist liv.

Hej!
Jag vet inte ritkigt varför jag inte är i skolan. Kände inte för det helt enkelt. Sitter hemma och skriver om feminism. Trist. Men sånt är livet. 

På återseende. 





.







Hälsningar från Nangijala.



Hej och så.



Har haft en trevlig helg med fina människor och skrattanfall. Kommer inte ihåg så mycket av lördagen men jag vaknade i alla fall upp i rätt säng på söndagsmorgonen. 

Nu måste jag egentligen sätta igång med en trist bokanalys av den sociala problematiseringen Nina "Fitta" Björk skriver i sin skitbok men ack nej, istället kommer jag på fina namn att kalla denna förlorade författare som jag kommer döda om jag någonsin träffar henne. ( Okej, nu tar jag i... så farligt är det kanske inte...) 

Jag hoppas i alla fall att Hanna "Morrhoppa" Mejare vill umgås med mig ikväll för annars får jag panik och kommer sätta mig (ensam....) på Espresso House och dricka kallt te och tjura. Krama mig Hanna!
Människor är fina just nu. Vill mest visa alla uppskattning och gilla allt de gör på facebook.
Elin van der Sonander likes you.





Ps. Linnea, jag trodde jag kunde förtränga alla hemskheter du skrivit om mig på din blogg men det kan jag inte. Du är en hemsk människa och elak som vargen i Rödluvan. Que cazzo fai?
Trodde vi var vänner men nu är jag ett offer och du en jägare med vattenpistol. </3






Okej, förlåt.



Ursäkta min dåliga närvaro på sistone. Har bara haft mycket i huvudet men inga ord på pappret. Ligger väl mycket i att jag inte har något roligt att berätta. Förra helgen var den värsta på länge. Inte för att det hände något speciellt hemskt utan mest för att jag kände mig så ensam att det var som en sjukdom. Övergiven. Osäker.
Men som tur var kom skolveckan och fick mig att tänka på annat. Roligare? Nej. Men absolut säkrare.
Nu läser jag världens tråkigaste bok som jag inte förstår ett skit av och äter äcklig soppa. Ska pallra mig iväg och få något gjort innan jag går under. Hoppas alla har ett trevligt liv.
På återseende. 







Blä.



Åh vad jag är irriterad och rastlös och allmänt efterbliven. Har ingenstans att ta vägen och jag kan inte vistas hemma. Kommer övernatta på en parkbänk. Har inte ens en man att gå till. Är sur på allt just nu. På mamma. På vännerna. På mig. På livet. På Gerda. På skolan. Mest på mamma.
Pillar fenetiskt på mina naglar och lyssnar på Forever Young. Jag känner mig som en dassig 167 åring.
Så jävla utkastad jag är.







Typ som Bamse!















Krossat mariekex



Mamma tvingade mig att stiga upp klockan halv åtta på en av mina ytterst sällsynta sovmorgnar för att släppa in några byggare i vår lägenhet.
Dom kom aldrig....
istället kom en gubbe i gula kläder (nej, det var inte gulagubben) och sa att dom var sjuka. Jag frågade honom om han ville dela ett mariekex med mig, han sa tack men nej tack och återgick till sitt yrke som tydligen kräver att han har gula kläder på sig.








Kan jag få lite mer kaffe, tack?



Godkväll!!!

Har förflyttat mig ut till landet så att jag omöjligt ska kunna rymma ut på stan/ner i sängen/till valfri hemmafest. Jag är verkligen fast här. Ensam och förvirrad.
Ensam därför att 1) Hanna är sjuk 2) Närmaste granne bor 2 km bort.
Förvirrad därför att 1) Jag har bytt lösenord på bloggkontot och jag fattar inte varför det inte går att logga in med mitt gamla lösenord (har försökt minst 300 gånger utan framgång) och 2) bokföring kan dö, helt enkelt.


Ska förresten åka till Budapest i maj. Vet inte riktigt vad man ska göra där egentligen. Emma ska inte ens med så jag kan ju dö direkt. Hoppas jag hittar någon pralin om kan gömma mig i sin säng så jag slipper äta frulle med mormor och morfar och istället kan ligga naken hela dagen och röka Marlboro Light i random pralins säng. Han brygger starkt ungerskt kaffe och bjuder med mig på takfester med alla hans intressanta vänner och dunkande Franz Ferdinand i högtalarna. Sen dricker vi öl och hånglar...
Längtar efter Ungern nu... och random pralin.



Måste plugga bokskitbajsfuckinghelveteföring nu. 

















piece of.
















Dirty.



Hej! 

Här kommer en ny liten vän som funkar alldeles utmärkt på spotify. Den är väldans fin och väldans gammal.

Jag ger er en dansasexigt,dansagalet,drapåsmilbandenochdansaliteextra-spellista.

Puss ♥




Hoj.






Hoppas allt är bra.
Jag lever i ett litet hål. Det finns inte tillgång till internet där.
Fortsätt andas vänner.







♥ tumblr.


















'










Inte så regnigt trots allt.



Hanna och jag måste verkligen sluta daskfäktas på gymmet och skrika penis så högt vi kan på lillafiskaregatan. Folk börjar ifrågasätta vår mentala stabilitet. Lurade Moa att vi hade trekant igårkväll. I verkligheten låg vi i Hannas sång och kollade på Dirty Dancing till klockan fyra på natten. 


Nu ska jag iväg på påskmiddag med hela elaka släkten. Har bakat kakor för hela slanten i alla fall. 







Har förresten köpt världens minsta pistol. Funderar oseriöst på att använda den om morfar säger ett enda ord till om hur blek/knubbig/sliten/galen/ful jag ser ut. 



Hoppas det finns mycket påskmust.




RSS 2.0