Scarl




Tisdag

Simning, diarré, skrivkramp, prov, randiga tröjor, Dariush, komplicerade liv och fyra timmars dejter. Så kan det gå en dag i mitt liv. Och man kan ju inte annat än att bli lite varm om hjärtat när man ser Dariush. Idag efter skolan var jag och fikade med EG och Josefine. Josefine som jag inte har sett sedan jag slutade nian. Vackra fina flicka. Det blev massa skvaller, hjärtattacker och vackra minnen. Jag älskar dom. Ha det bra. 




Något jag inte vill veta...

Ärligt talat, när det kommer till kritan skulle jag aldrig i hela mitt liv vilja veta vad människor tänker om mig. Tänk dig att en kille gillar dig. Vill du då veta vad han brukar tänka / fantisera om dig? Nej, gud nej! Jag skulle bli vettskrämd! Eller ja, om jag utgår från mig själv skulle jag aldrig vilja berätta vad jag tänker om vissa personer, speciellt inte personer som jag är intresserad av. DOM skulle bli rädda! 
Idag tänkte jag tex på att en kille och jag skulle finna varandra genom en random hemmakväll då vi börjar skratta så mycket att vi inte kan stå upp åt anorexia. 



Något av det finaste jag läst



"Om det händer något intressant så tänker jag jag bara på att jag ska berätta det för dig så exakt som möjligt senare. Idag på väg till skolan såg jag en daggmask som hade torkat på asfalten och klibbat fast. Hade jag berättat det för någon i skolan hade de bara skrattat. Men när jag tänkte på daggmasken så visste jag helt säkert att du skulle förstå. Det var bara jobbigt att vänta hela dagen."
"Vad tänkte du?"
"Att den såg ledsen ut."

- Ur boken Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

Fem sanningar om mig

  1. När jag var liten trodde jag att alla i hela världen tänkte på svenska. Det var helt enkelt omöjligt att tänka på något annat språk.  
  2. Jag är otroligt mörkrädd.
  3. Jag har aldrig ätit en Kebab i hela mitt liv.
  4. Jag börjar alltid gråta (så tårarna sprutar) till Björn Bröder. 
  5. Jag hatar att köpa skor. Jag menar allvar, jag hatar det. 

Dagen


Idag har jag varit hemma hos pappa och ridit i ösregn / hagel. Det var helt fasansfullt roligt. Jag har även varit på Gerda med Emma på vårt favoritpass klockan 18.00. Och ja, jag erkänner, jag glömde Earth Hour igår (snarare förträngde) eftersom jag är så grymt mörkrädd och jag var ensam hemma då mamma var ute och tog ett glas vin. 
Hela helgen har jag varit otroligt sugen på att kyssas, jag menar enormt sugen. Varför? 
Imorgon blir det skola och sedan plugg hela dagen. Kul va? 
Ha det bra. ♥

À Bicyclette

Jag blir lycklig av den här låten, videon är inget att hänga i julgranen dock, de cyklar praktiskt taget genom hela klippet. Men lycklig blir jag. 

I love it!




Hey, I just love what you're wearing!




Bilder från Garance Doré.

Gårdagen

Igårkväll var det fest hos Lara. Det var jättekul och mycket roligt folk. Två på min lista var där men tillfället sög, så bad for them ehehe... vid tolvsnåret var alla tvungna att gå, vilket var sjukt tråkigt , sedan har jag ingen koll på vad som hände. Jag vaknade helt enkelt upp i morse (klockan 12), lite yrvaken och rätt nöjd med tillvaron. Hoppas ni hade en trevlig kväll.
Idag har det varit plugg, plugg, plugg och ikväll ser det likadant ut. Ha det bra människor. 


Helicopter



Balkong Makeover


Jag har en jättestor balkong hemma hos mig som jag måste fixa till lite. Så jag har kollat runt lite på internet för att få inspiration och fasen vad mysigt det kommer bli!














VårVackert!




Klänning & Byxdress från Monki


I like what you're wearing


Super Effective!

HejHej! Idag slutade min skoldag redan klockan 13.20. Underbart. Idag diskuterades bland annat Kvinnomisshandel for dummies och förspelstekniker. Det är en hel vetenskap ska jag tala om för er. Nu har jag varit och tränat Aerobics och ska även ut och springa med mamma ca 40 min. Sen blir det duscha, plugga lite och sedan iväg till sötaste Lara som har fest ikväll! Har gömt lite kuring bakom kontainern på vår gård så kvällen kommer nog bli lyckad. Min Hook-lista är även complete vilket betyder att den ska börja bockas av. Helst av allt just nu vill jag hooka EA men det vet han tyvärr inte om och jag tror tyvärr inte han kommer infinna sig hos Lara ikväll heller... C-u L8er! ♥



Monkifavofiter To Die For!

1.
2.

3.

4.

5.


Torsdag.

Idag var en trevlig dag. Jag vaknade med minnesförlust och ränder på kinden. På naturen gjorde EK och jag en hook-lista istället för att kolla på lökceller och sedan ägnade vi resten av dagen och brölanden och sofistikerat skolarbete. Ja, vi är rumsrena i rätt situationer. Skoldagen slutade med en enorm huvudvärk och en lögn. Så kan det gå. Nu har jag sovit i två timmar men huvudvärken har inte släppt, bara blivit mindre enorm. Ikväll ska vi äta tio tusen våfflor och känna oss nöjda med livet! Ha en bra kväll. ♥



My little Pony








Home alone

Gud vad jag hatar att vara ensam hemma! Jag är så in i helsikes mörkrädd. Som tur är håller Anna Skipper mig sällskap och senare blir det Greys Anantomy och Fråga Olle. Ett plus att vara ensam hemma är att man kan kolla på precis vilka program man vill! Jag skulle aldrig kunna kolla på Fråga Olle med mamma, det funkar helt enkelt inte. Ha en underbar kväll!



Kate Moss ♥ Ray Ban

Så här vill jag se ut på nästa fest




Wednesday






Internetpaj

Hej! Sorry honeys att jag varit hemskt frånvarande idag, snart kommer väl CSN och knackar på hehehe. Aja, vårt internet funkar inte så jag vet inte vad jag ska göra. Förhoppningsvis fixar pappa det imorgon.

Idag var jag på körkurs, eller vad man nu kallar det. Vi satt längs fram. Jag ritade spetsfjärilar och kände ett lätt obehag då alla runt om mig pratade "den grova" skånskan. Jag förstod inte så mycket av kursen. 

Hoppas ni alla har haft en bra dag, det har jag. Ni har väl inte missat Desperate Housewives? 
Sweet dreams ♥

Hehehe

BlogRankers.com

Hello Sweet Purse




Personlig Favorit:




Alla är från asos.com

Det måste vara ödet


Idag runt tre-tiden på eftermiddagen var jag på väg över vår skolgård för en bildlektion då jag plötsligt kom på att jag glömt min bild i skåpet och utbrister Attans också och vänder mig tvärt om. Från ögonvrån ser jag IB (gammalt span, it´s complicated) komma gående från höger och eftersom han redan sett mig kan jag inte vända om när jag ser att våra vägar kommer korsas precis tio meter framför mig. Så jag biter ihop och fortsätter gå, vi möts och två steg efter vår nästan-krocka-för-ingen-ger-med-sig börjar det spöregna. Som från öppen himmel bara stormar det ner, precis efter det att vi mötts. Det var inte roligt. Jag menar, vad betyder det? Vad försöker gubben i skyarna säga mig, eller är jag bara paranoid? 

Painted by numbers

The sounds - Painted by numbers. Älska den eller hata den. 

Made for making pancakes



Ja, här står jag och gör pannkakor och lyssnar på Blommig falukorv.
Ajöken

Kvällens strapatser

Ikväll när ES och jag kom ut från Gerdahallen efter ett svettigt pass aerobics regnade det småspik. Då såg jag ut såhär hela vägen hem:



Det var inte kul kan jag meddela. 

Addicted to pretty pictures








På gång

Heliga Birgitta och Gäddan aka Hitler. 

Här på bloggen kommer det hända lite större söker inom kort. Som sagt är ju världens stora modeveckor slut nu och jag har fixat ihop ett "litet" kollage med ... BYXDRESSARNA för höst/vinter 2009!! Det kommer upp inom kort direkt från New York, Paris, Milano och London! 

Jag komer även lägga upp lite härliga bilder från Åre och tipsa (som den stammis jag är) om vad man inte får missa när man är i Åre, gammalt som nytt. 

Jag ska även försöka få in lite mer Dagens Outfit, men om sanningen ska fram så är jag inte speciellt snyggt och genomtänkt klädd just nu, jag drar mest på mig något. Men jag får bättra mig helt enkelt! 

Så lite nyheter att se fram emot i alla fall. Imon kort ! 
♥ 

Hej Körkort!


Japp, efter många om och men är nu papprena iväg skickade och på Tisdag blir det körutbildning men mina tre (!) handledare. Sen blir det övningskörning för hela slanten. Hur kommer det sluta?

Jag är så sugen

Imorgon vill jag vakna upp efter en god natts sömn med helt nyfärgat rött hår...

Ring me

ÄNTLIGEN! Jäklar vad trögt det är att ladda upp bilder. Idag har jag varit på spinning, och jag tror aldrig jag har svettats så mycket i hela mitt liv. Tydligen var luftkonditioneringen i sönder. Trevligt, haha. Tänkte bara via mina nya ringar. Eller egentligen är det lite Lundensisk Byteshandel med EK (hon fick mina örhängen) och jag fyndade en enorm knallröd ring och en lite enklare hardcore. Älskar dom! Tack för bra affärer, EK, örhängena passar dig tusen gånger bättre än mig! 
Ikväll har vi haft en liten get-together  här hemma över en fisksoppa. Det blev jag, mamma, pappa, min bror och hans flickvän, kusin ES och hennes mamma och min moster Eva. Även vackraste Toddy var här. Soppan var god och sedan tjocka vi i oss glass och pratade bland annat förslitningsskador, rattfylleri och gamla krista tanter. Mysigt! 
Ha det bra! ♥

Men...

det går inte att ladda upp bilder just nu och jag som har så mycket att ladda upp! Fasen också!

Good Morning



Rise and shine honey doo's! 
Jag har precis vaknat efter en hel rad märkliga drömmar som bland annat inkluderat gamla killgäng jag brukade hänga med, simtävlingar och dataspel under medeltiden. Hur lyckas jag?
Igår var vi hemma hos kusinen (blev så istället) och åt baconinlindad kycklingfilé med klyftpotatis, mangochutney och underbar sallad! Som kronan på verket avrundade vi det hela med en morotskaka som blev otroligt lyckad fast att det var EK och jag som gjort den, äkta housewives är vi! Glömde jag säga att vi typ krängde ett kilo godis också? 
Aja idag blir det vårstädning och spinning! Hoppas ni hade en trevlig gårdagskväll och att ni inte är som ett ursketet plummon, som man säger här i skåne. Ha det bra !♥

Sweets



Jag vet egentligen inte varför jag vill ha ett par guldiga cykelbyxor men visst skulle det vara sjukt tjusigt, jag älskar dom i alla fall. Kan inte rå för det.

Mango

Åh lycklig är jag. Ingen (inte här i söder i alla fall) har väl missat att det har öppnat en ny galleria i Malmö. Entré heter den och tydligen hardet spanska märket Mango slagit till på en butik i shoppingcentrat. Det kommer även öppna en ny Mango butik i Nacka. Men aahh lycklig är jag!





I like what you're wearing




Vårkänslor


Hej Fredag! 
Just nu sitter jag och myser på balkongen med en smoothie (banan, mango, blåbär och hallon) och en bra bok. Smoothiekombinationen är kanske inte den självklaraste men den är otroligt god kan jag lova. Jag väntar på att EK ska sluta sin drama så vi kan göra morotskaka inför ikväll då det blir middag hos mig med min kusin ES, EK, Caroline och Elin. Vilket betyder tre Elin runt samma bord, hur ska det gå? 

Idag har jag bland annat:
  • Kollat om jag är pollenallergiker (luktat på björkar med mera) 
  • Diskuterat fuckable killar och penisar på hög volym i matsalen
  • Vandrat arm i arm med NL och diskuterat tändstickor i armen
  • Agerat cykeltaxi till försenade människor
  • Ätit pyttipanna med ketchup
Ikväll blir det som sagt middag, morotskaka, balkongmys, extrema konversationer och fina människor. Hoppas ni får en trevlig kväll! 



Balmainskorna

De himmelska skorna från Balmain kostar 19 462 kronor. A price made in hell?

Nu kan du få mig så lätt


Och jag vågade aldrig hålla din hand 
Vi är inte såna som i slutet får varann

Just nu i min soffa

  • START Premium müsli


  • Gossip Girl

Så vackert...(avsnitt 18 finns tillgängligt nu)



Om mig

Tre saker jag är absolut beroende av:

  • Holländska päron
  • Gossip Girl
  • elle.se



Missa inte

Missa inte Greys Anatomy, pågår i detta nu på 5an. 



Hey guys...


Jag ville bara önska er en trevligt tisdagkväll :)

Matthew Williamsson för H&M






Hello from Ochrasy

Hejhej. Dagen har varit som den varit helt enkelt. Tiden rinner mellan fingrarna och snart spricker väl blodkärlen i ögonen och näsborrarna börjar fladdra så psykiskt störd man blir av allt. Bara en tanke.
Jag har ett nytt span. Han är ett renoveringsprojekt. Egentligen trodde jag att han var ball, att han trotsade sitt utseende och var en riktigt fin människa, men CH förstörde den illusionen med meningen:
- Men han är ju riktigt dryyyyyyg.
Jahapp, tack CH! I alla fall vill jag ha honom så länge kan är utom räckhåll. Sen får vi se vad som händer när han flyger i min sfvär*. 


* - Att flyga i en sfvär.

Kenny Starfighter

Han är tillbaka. Det är fantsatiskt det också. 

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan 

My Dear Chanel






Fantastiskt

Dries Von Noten








Paris Fashionweek
Fall/Winter 2009

Tu fumes?





Dsquarted2


Jean Paul Gaultier


Jean Paul Gaultier

Etro

Etro's höst 2009 från Milano Fashionweek. 







Förlåt jag var tvungen

C'mon baby shake that thing ;) 
om ni inte orkar se hela så börja där pilen är. Måste ses! 

Melodifestival 2009

'
Igår smällde det.
Snyggaste outfiten? 
Här kommer mina favoriter: 


Agnes byxdress var otrolig


Emilia körde också guldigt


Malenas klänning var snyggt skuren men hon kunde skippat handskarna och axelluddet.


Måns kom inte i någon överraskning med stunning var han ändå!


Patra Medes klänning för finalkvällen var snyggsnygg men hittade tyvärr bara en bild på en spikmatta. Too bad. 



Bästa låten var helt klart Tingeling Tingeling Remixen! 






Fin

 
Jag håller på att ladda ner ny musik, son bland annat den här godingen från The cardigans. Vilken är bästa låten just nu enligt er? 


I'm dead

Jag orkar inte, fölåt! 
Ikväll : Melodiefestival och mat och allmän tjokisfest med familjen med flera. 
Bilder + bloggande kommer imorgon... kanske ;) 



My Saturday Schedule

Hej ! Nu är jag hemma igen från EK. VI hade en helmysig och rolig kväll igår och nu på morgonen kollade vi på American Pie och chilla. Underbart :) Idag är mitt schema väldigt plain.
  • Plugga Datakunskap 
  • Blogga
  • Städa och Packa upp 
  • Ladda ner ny musik
  • Få ordning på mitt liv
Låter inte det helt fantastiskt? Jag lovar att uppdatera med bilder både från Åre och igår och även lite annat kul :) Kika in här lite senare vettja så kommer det se lite roligare ut, blink blink. Ha det fantastiskt så länge! ♥



R u dead?










Kucku i stugan


Hej igen. Internetet funkade inte i Åre, varken på hotellet eller i stugan. Jag har haft grym abstinens hela tiden och de ända mode som fanns tillgängligt var en Damernas värld, Träningsnummret.... Men nu är jag hemma igen och I'm going to tell you all about my little weekend. Men inte nu. Jag ska lägga ut några fina bilder och sedan kolla runt på mina favoritbloggar innan jag sticker till EK för födelsedagskalas! Jag har köpt dirty presents och det ska bli troligt roligt ikväll! You can't resist a party with beautiful people and crazy EK's. Puss på er alla ! ♥

Dsquared2


Milano Fashionweek fw 2009 






underbart 

Barton klär av sig






igen. 


Let's go

Hej! Om någon timme bär det av till Åre. Nu när jag känner mig lite mer posoitiv ska det bli jätteskönt med lite semester. Tydligen ska det finnas internet däruppe så att jag kan blogga! Så lätt blir ni inte av med mig hehehe ;) Men det blir nog inte lika mycket som innan. Kan ju å andra sidan ge er lite fina tips på personliga pärlor i Åre! 
Peace and understanding♥

Tipp tapp

EK ligger fortfarande och sover. Hon är en fin människa. Igår hade vi det jättemysigt och jag kände mig på topp igen! EK hade bakat jättefina cupcakes bara för att muntra upp mig! Hur bra får man vara egentligen?
Jag orkar inte sova längre. Så jag tänker ut massa saker jag kan göra utan att väsnas.

Saker du kan göra när du inte vill väsnas
  • Klappa marsvin
  • Måla och fixa naglarna
  • Äta skumbananer
  • Göra pärlarmband och Panduro-pyssla
  • Skicka hemliga sms till sin älskare 
  • Stretcha
  • Vattna blommor
  • Sticka en Stella McCartney polartröja á la 2008.
  • Läsa Vogue FR
  • Klämma finnar
  • Leka med stumma barbies (personlig favorit)








Åre

nu är jag beredd.  

Veckans Outfits

50-tals-Torsdag

Onsdag


Fredag



Förtroende och katastrof

Fredag. Thank  you Jesus för Fredagar! Idag har varit en riktigt påfrestande och nedbrytande dag och jag kommer berätta ALL ABOUT IT! Så är du inte intresserad så behöver du inte läsa (Jag är Heliga Birgitta I swear). 

Otäcka saker som har inträffa idag:
  • Min Franskalärare låter mig inte göra provet i efterhand, vilken resulterar i att jag inte får betyg i detta OTROLIGT viktiga och avgörande prov. Je la deteste!
  • Jag fick veta en sak som jag absolut inte ville veta och en vän till mig har under dagen mist att mitt förtroende. 
  • Min cyckel funkar inte och kommer säkerligen behöva lagas, vilket jag får betala för. 
  • Hur mycket jag än letar har ingen butik eller affär i hela jävla Lund iPod-lurar och underställ i rätt storlek.
  • Jag vill inte åka till Åre. 
  • Min mamma har inte tid med mig.
Efter skoldagen slut kände jag mig tung, äcklad och överkörd. Okej, Oupptäckta makter i himmelen! Jag ger upp, tänkte jag och släpade mig med tunga nypolerade fötter till pappershandeln och log falskt (eller inte) mot alla jag mötte på vägen. Utan cyckel, med skoskav och tung väska kände jag mig mer överkörd än Marieholms-bagaren. Jag ville bara gå in på Lindri och sitta och gråta med NL i ett provrum. På Malmborgs krossades mitt hjärta av skrikande barn och långa kassaköer. COME ON!
Men trots all förtvivlan och all trötthet (för trött var precis vad jag kände mig, så sviken och så oändligt trött) så såg jag ändå ljus i tillvaron. EK, så underbar du är. Jag är så glad att din stora läppstiftsrosa mun fladdrar vidöppen och för att du får mig skatta bara genom att knipa mig i rumpan. 
När jag stod där på Record och kände mig lika ihjältrampad som ett tuggummi under en tjock tonårspojkes signerade Iron Maiden skor, så tänkte jag på fem bra saker om mig själv. 
Jag kom fram till:
  • Jag är bra på att komma ihåg koder och sifferkombinationer
  • Jag kan gå
  • Jag är inte rädd för att göra bort mig
  • Jag är bra på att bita på naglarna
  • Jag är målmedveten
Och tro det eller ej, men det hjälpte. Sen är det kanske en helt annan sak att jag kan komma på mycket bättre saker som egentligen är bra med mig men vafasen då. EK kommer till mig ikväll, vilket gör mig absolut överlycklig. Ikväll ska jag glömma och gå vidare, ikväll ska jag ladda upp inför Åre och kväll ska jag ha en underbar kväll med en helt fantastisk människa. JAG ÄR BRA! I AM HAVING THE MOST WONDERFUL TIME OF MY LIFE! Jag är ung, snygg och jag är JAG! 

Och till alla er där ute i cyberspace: En sak har jag lärt mig idag och jag vill att ni alla ska ta detta till er. Prata inte bakom ryggen på era vänner. Var inte en förbaskad Dramaqueen och försök inte göra dig till. Människan, vännen, du pratar om kommer ta mycket illa vid sig och du kommer förstöra något du säkerligen inte vill förstöra. Sanningen kommer alltid fram. Jag älskar mina vänner. Jag litar på dem. Och när de sviker mig så är det ju självklart att de mister mitt förtroende. Var inte falsk, Var stark. Våga vägra skitsnack. 





Lookbook favoriter



Get inspired or not



























Nedräkning: Åre!



Hej. Hoppas alla har haft en underbart fin dag. Blir tyvärr inte inte mycket bloggande idag. Jag är så sanslöst trött. På lördag bär det av till Åre i alla fall. Hoppas hoppas hoppas det finns internet !!! Jag är bara borta en liten långhelg, till på torsdag. Jag har åkt skidor i hela mitt liv så det är nästan omöjligt att avstå från att åka ett år, vi har ju egen stuga i björnen och allt! Det är absolut supermysigt! Det blir mamma, jag och några trevliga släktingar. Bland annat Harald! När vi kommer upp efter en lång tågresa ska vi på brunch Åre Granen. Sen blir det att installera sig i stugan, hyra skidor med mera och sedan UP AND AWAY! Hahaha, ska bli trevligt med ledighet, men det blir tyvärr mycket pluggande också. Dubbelt franskprov på fredag. Tyck synd om mig! blink blink ;)
Jag hoppas verkligen det händer något roligt på Fredag, hoppas ni ska göra något riktigt roligt eller härligt !
♥ 

Come back 1950s!

Jag och EK kände oss väldigt 50-tals inspirerade idag på ikea. Så imorgon blir det svart eyeliner, rött läppstift och champagnefärgade pärlor. Sounds good or what? ;) 
Enjoy or get lost ♥













Hello Ledighet!

Wonderful med d-dag. Ledig heeeeeeeeeela dagen. Jag var med vackra EK hela dagen och det var lovely like always ! 
VI kollade på King Kong eftersom vi ska göra en redovisning om den i morgon och jag måste säga att även om jag inte är speciellt förtjust i Hollywood-rullar så blev jag faktiskt väldigt positivt överraskad. Otroligt välgjord och jätte bra skådespelarinsatser. Underbar! Och förutom alla skräckinjagande (och ibland t o m äckliga) actionscener är det ju inte mer än ett fasansfullt stort plus i kanten att både Adrien Brody och Jack Black är så otroligt snygga. Speciellt Adrien. GOD DAMN! Och vem vill inte ha Naomi Watts hår?
Spana in den ärligt talat


Go fug youself

Jag bara älskar det. Det är genialiskt! Det är på tiden!

http://gofugyourself.celebuzz.com/

PUFF ME UP

Dolce and Gabbana - Milano Fashionweek  aw09

Jag vill ha

Okej, kanske är jag bara galen. Kanske är det något annat seriöst fel på mig. Men ge mig mycket färg, blommigt och lite sommarkänsla nu tack! 
Kjolen är från asos.com
Linnet från topshop.com
Och blommig bikini från H&M 
GE MIG NU!


Porrigt



Coco avant Chanel

Ingen har väl missat att nu hyllar även filmvärlden Coco Chanel (på tiden!) med hela tre Coco-filmer inom kort. Den jag ser mest fram emot är absolut Coco avant Chanel med en av mina favorit skådespelerskor, Audrey Tautou. Om bara hon är med, så kan det inte bli annat än succé! Skit i manus och scenografi, Audrey fixar allt!
Jag hittar ingenstans när filmen har Sverigepremiär men i USA är det nu i april och i Finland (av alla ställen) i december i år. Hoppas vi inte behöver vänta lika länge som vårt kära grannland, men tyvärr ser det inte ljust ut. Åh, vad jag längtar! 


Audrey Tautou som Coco Chanel. 

När jag var ung...

EG skickade precis en bild på mig i typ 8an. Åh, Norrevång, Iolanda och vackra människor överallt. Det är kärlek det! 
Jag kan väl bjuda på denna godingen...




Red

Vill bara informera er om att jag har röda tånaglar. Det är bland det finaste man kan ha. Hela dagen har jag känt ett uppdämpt behov att visa mina fina tånaglar för alla förbipasserande. Men det hade blivit lite screwed up. Så vill ni ha ett tips: Måla tånaglarna röda!



To you

PS:
Jag är sugen... 

Till nästa fest


Snygg och rolig vardagslook. 

Ski your buns off

Hejhej Måndag! 
08.00-16.00 är min måndag i skolan. Den börjar alltid med en nästan två timmar lång (känns tre gånger så lång) och sövande lektion i Naturkunskap, vår vikarie pratar (mumlar) med sig själv med sin monotona röst och jag ritar fina fjärilar, ulliga moln och gulliga pistoler i min kalender. VAR ÄR DU ULRIKA?Sedan går hela dagen utan att jag tänker på det och sedan vips (eller inte så vips förresten)  är klockan 15.00 och jag vaknar upp som från en djup koma. Sen är det bara bild kvar och det gillar jag faktiskt. Man får till och med äta päron på lektionerna. Förresten säger min dator till mig i skrivande stund att päron är en felstavning. Tydligen stavas päron - pären... har jag missat något? 

Mamma och jag har kommit överens om att från och med idag börjar vårt nya hälsosamma liv. Så... Vi ska alltså skriva upp allt vi äter på dagen i sann Anna Skipper anda och träna minst fyra dagar i veckan. Direkt efter skolan (efter några ärenden på stan) stack vi alltså ut och spranf, morsan&jag ( aka Quality time). Fyrtio minuter + tio minuter styrka. Nu känner jag mig fin.  Visst är jag??? Jag uppdaterar på bloggen hur det går och om jag överhuvudtaget kan hålla det. Kanske med lite motivation....


freak...

Färgläggning


Nej det blev inte mycket Melodifestival igår. Istället blev jag klar med min bild! Ska lämnas in på måndag och nu har jag  prestations ångest....




Fredagen...

Enjoy....
I fredags var jag ju somsagt i Malmö med Josefina. Så här vacker var jag då när jag gick och gömde mig bakom mina solglasögon. Ibland vill man helt enkelt inte träffa någon som man känner. Vad tycker ni om posen ? ;) ;) 

På kvällen hos Katten:

AS aka Tomika.


Middag 


Dagens pose, här levererad av Josefina. 



Kampen fortsätter...


vs.

?

RSS 2.0