Ett litet farväl













Nu drar jag och det blir det sista ni hör från mig på några dagar. Ha det wonderful cuties! 







För att bli frisk


Just nu:

  • Lyssnar på fransk musik
  • Äter godis
  • Sover
  • Drömmer pastelldrömmar och röker halloncigaretter





Oh Crap!



Jag är dödligt sjuk och har fått mens. Ligger i fosterställning på golvet och tuggar fradga och tänker på lättaste sättet att få slut på mina lidelser. Jag vill ju hooka, jag vill ju ha sex, jag vill ju dansa som en galning hela natten. Men ack nej, vad vill min kropp mig? Jag kommer bara bli ännu sjukare och få ännu mer dödsångest. Snart svullnar väl mina ögon ihop och mitt högra ben knäcks så jag får sitta i rullstol och se ut som Ringaren i Notre Dame. Vill inte. Jag vill fan ha en helt galet rolig helg. Vad ska jag ta mig till?






Saved for a rainy evening like this


















EKs dikt



När man skriker är det ingen som hör
När man lustar är det ingen som vill
Men när man kissar hör fan alla








Susan Boyle



http://www.youtube.com/watch?v=d-KiGva9dV4

Kolla på den. Helt sjuk! Jag får gåshud!

Tre underbara




För att han får mig så nervös och knäsvag att när jag ska skriva till honom i ett sms skriver jag 'klar' med två l.

 


För att han har världens finaste och krokigaste händer. för att han har stora gröna ögon och ett ärr tvärs över huvudet. för att han pratar om saker som bara jag förstår och beställer varm choklad istället för kaffe.

 


För att han drar mig till sig och kysser mig i pannan. För att han borrar in sin näsa i min nacke och säger att han vill komma ihåg min lukt så att orkar ta sig igenom dagen. För att han har vampyrtänder. För hans ögon, för hans axlar. För att han har tajta byxor. För hans leverfläckar. För det sättet han drar undan sin lugg. För att han skriver mitt namn i sina anteckningsblock.

Från: Niotillfem



15.36



Uppladdning inför Siesta hela dagen. Det var inget tal om annat. Sticker ju i morgon kväll. EK och jag har gjort upp packlistor, inhandlingslistor och diskuterat fram och tillbaka huruvida var liggplatsen ska lokaliseras, vem vi ska sova bredvid och i vilken ände av campingen. Det är verkligen jättemånga som ska dit, både från Katte och min gamla skola. Lovely! Det kommer bli ball, utan tvekan. Underbart att EKs fina pappa ska köra oss upp också, det är ju bara för fantastiskt. 

Vad man behöver för att överleva en festival:

  • Fina människor i sitt umgänge. 
  • Toapapper
  • Sminkborttagningsmedel och smink
  • Kinapuffar och Knäckebröd
  • Foppatofflor
  • Pannlampa
  • Tält
  • Tidsmaskin
  • Sax, häftapparat och pepparspray
  • Kondomer

Ciao!







Äntligen




Topshop  vs  Christopher Kane 





KLOCKAN 5

Nu är klockan snart fem. EA hade en fuldag och jag är så äcklad att jag måste tvätta händerna typ två gånger i timmen (inte av EA, av en annan sak) 
Nu ska jag iväg till Nova för lite inköp innan Siesta!

Au Revoir et Tout Alhors!













Du ska hänga på min vägg, kära vän.












källa: peppermintte





Lite Franska





Söndagsmusik ♥ Moi

Jumpsuit Sunday - del 4

På söndagar handlar allt om byxdressar här i bloggen? Varför? De är ju så fantastiskt fina! Låt dig inspireras från catwalken till verkligheten. 



Gucci a/w 09


Gucci a/w09


House of Holland a/w 09


H&M vår09


Blake Lively Backstage Miss Sixty


Moschino 







Motivation





Hej! Förlåt att jag är så dålig på att blogga men jag har verkligen ingen motivering över huvudtaget just nu. Inget speciellt fancy händer i mitt liv just nu, jag har ingen inspiration och inga knäppa historier att berätta. Kan det bero på långhelgen? Om 20 minuter bär det i alla fall av till EK för en trevlig myskväll. Jag har min nya kjol på mig och är allmänt lättsinnad idag. Hoppas ni alla kommer ha en trevlig kväll, vad än ni ska hitta på. 
På onsdag ska jag till Siesta. Längtar längtar längtar! 




Bild 1


Bild 2


Bild 3


Kavaj -  Myrorna
Kjol - Indiskan
Linne - Topshop
Örhängen - H&M




Nu




vill jag ut... Jag skulle vara med EK ikväll men det blev inte så. Jag är redan uttråkad. Jag vill ha elektriskt rött läppstift och höga klackar och skratta och ha roligt och pussas och dansa. Jag vill jag vill jag vill. 






Schema idag

  • Springa
  • Köpa bikini med Emma på Nova
  • Städa
  • Handla
  • Snacka med EK om ikväll
  • Raka benen


Om jag hade en katt...

Skulle hon vara grå och vit med en rosa nos och heta Misori. Hon skulle vara rätt så tjock och bara äta fisk från Island stekt i ljungfruolja. Hon skulle vara mycket renlig och alltid komma när man ropade på henne. Alla skulle älska henne, men hon skulle tycka om mig mest. Hon skulle sova i min säng om det regnade eller åskade men annars skulle hon klara sig bra själv. Om man skulle ha middag eller om man skulle ta med henne någonstans skulle hon ha en stor sidenroset runt halsen och hon skulle själv förstå hur fin hon var. Varje gång skulle hon ha en ny färg. Hon skulle vara väldigt busig men också lat. Hon skulle spinna finast i världen och aldrig döma mig för mina små konstigheter, hon skulle förstå mig helt och hållet. 

 

Un, Deux, Trois












Kristihimmelfärds




Hej! Igår fick jag ett samtal klockan halv 6 om att mina kära vänner från svunna tider ville släpa med mig in till malmö för lite qualitytime. Jahapp, sa jag och pallrade mig iväg. Vi år på T.G.I Friday's och njöt av den stilla vårkvällssolen. Det var jag, NL, Emsen och JohA. Vi gick igenom killar, skola och bitchiga tjejer, mat, sommarnen och allt det där andra mellan himmelen och jorden. Otroligt mysigt. 


Förra sommaren. Jag, JohA och NL.

Idag ska vi ner till kyhl och mysa. Harald, min minsta kusin, ska fylla 5 år och har kommit ner från Stockholm för att känna på lite strandliv. Han är helt underbar, den lilla illbattingen. 


Vår sommarstuga.



Blir nog inte speciellt mycket bloggande idag. Möjligen ikväll. Puss på er!








Cannes



















Vill ej




Jag orkar verkligen inte att SS och EA känner varandra. Ja, dom är till och med buddies. Vill inte. Absolut inte.






Tre bilder från mitt liv den senaste tiden




Valborg. På förfest hos Josefina.


Dagen efter. Grillkväll hos Emma.


Två killar jag känner har ett eget tv-program och dagen till ära skulle de bara i sjön i Stadsparken. Jag var tvungen att föreviga det. 





Devils vs Angels




Alltså ärligt talat...

Idag hade vi en riktig lektion. Morgonen bestod av Nationellt Matteprov i två timmar och sedan hade vi alltså håla i fem timmar till bilden. Och vad gör inte Elin, AS och Dadde. Vi stannar! Helt galet. Men ingen frånvaro i alla fall. Nationella gick bra. Jag är nöjd. Nu är det bara att hoppas på solarna. 







Behov att skriva av mig.

Min blogg är lite som terapi för mig. Här skriver jag ner det som inte riktigt får plats i mitt huvud. Inte förrän jag skrivit det kan jag släppa det och gå vidare. Det går helt enkelt inte. Så nu är det storstädning. 
SS.... Jag vet inte om jag har nämnt det innan, men en liten fågel (AS) viskade i mitt öra att SS hookat en av mina kusins kära vänner CL. CL är otroligt snäll och härlig och jag har träffat henne ett antal gånger men hon är inte snygg för fem fucking öre. Och jag hatar mig själv för detta, men nu måste jag på något sätt hata henne. Hon har besudlat SS. Vilket borde straffas med döden! Att besudla en pojke jag är betuttad i är det värsta tänkbara brott som kan begås. Och nu kan jag omöjligt se honom i ögonen utan att bli äcklad av honom. Han är ju besudlad. 
En som däremot inte är besudlad är vackra EA. Hur kan han vara så perfekt? Varje gång jag ser honom måste jag typ leta efter brister och operfekta saker med honom. Jag är helt fenetriskt besatt av det. Och idag kom jag faktiskt på att han har rätt långa naglar. Du vet sådär lite för långa. Men det hindrade mig inte från att luta mig närmare och närmare och andas in varje gång han rörde på sig. Jag är nästan rädd för mig själv. Han är förresten jätte svår att prata med. Han är typ som AS och Daddes vän, vi kallar honom EG, det är inte förrän nu vi har börjat vara vänner med varandra. Fast vi har umgåtts sedan början av ettan.Idag försökte jag hur som helst hela tiden få en syl i vädret och inleda ett samtal men det gick ju åt helvete helt enkelt. Ack ja, jag är nöjd bara jag får titta på honom. Jag skulle kunna göra vad som helst för att han skulle vilja ha mig. Till och med sitta naken på hans gräsmatta med en pälskappa på huvudet och en ros mellan brösten. 





Måndagsmusik


Cookies and Cream.

Gud vad Dariush retar mig för helgen. Jag vill inte mer. Fast det är nog värre för den andra parten... 
Nog om det. Dagen har bestått av två prov. Nationella Franska uppsats och Naturkunskap B. Båda gick faktiskt över förväntan. Imorgon är det Nationella Matte del 2 och på onsdag Datakunskap.  Lovely. Fyra prov på tre dagar. 






On Sundays I'm in Love

Det här är alla kärleksbilder jag har. Utan dom hade jag inte klarat mig. De flesta har ni nog sett här förut men nu blir det en stor dos kärlek. Jag vill bara dela med mig. Ta er god tid. Hitta era favoriter. Dela kärleken. 










































































Jumpsuit Sunday - del 3

Vi kör vidare med Byxdresssöndagar tycker jag. Jag är helt besatt av det plagget! Njut ! Det dröjer hela tiden till nästa Söndag innan ni får se fler här i bloggen. 



Stella McCartney


Philip Lim a/w 09


Christian Dior a/w 09


Danielle Scutt a/w 09


Donna Karan a/w 09

Etro a/w 09 



♥♥♥

Ba-ba-shadoo-bi-doo






EK påminde mig om att jag inte visat upp min "gamla" nykomling. Världens sötaste T-shirt från Top-Shop. I love it. Tyvärr läser bara killar MILK GONE BAD skrivet över mina bröst och associerar direkt till något annat. Men jag lovar 1) Jag är inte gravid och 2) om jag hade varit, hade det inte varit något som helst fel på min bröstmjölk. 
Men om man tolkar den på rätt sätt så är den ju helt bedårande. Kolla bara äggen! Är dom inte för fantastiska?
Det var allt från mig för tillfället. Nu: Powernap sen tillbaka till pluggandet! 
Peace and understanding ♥





En väldigt konstig sak med mig.

Dags att avlasta bördorna på mina axlar. Nu avslöjar jag en väldigt konstig sak om mig. 
Jag hatar verkligen när människor, oftast på fester, kommer fram när man står och pratar med någon och utbrister:
"Men oj, jag visste inte att ni kände varandra!"
Är det inte bara det jobbigaste som finns? 
Så, när detta inträffar (vilket det konstigt nog ofta gör) bli Elin frustrerad. Oberoende på hur bra jag känner personen i fråga. Vad måste jag göra?
Jo, jag måste besvara uttalandet med något i stil med:
"Men visste du inte att jag och X är kusiner? Vi har stått varandra nära sedan barnsben!"
Eller:
"Mina och X förfäder träffades under vikingatågen på Medeltiden och återförenades på båten till Amerika under emigrationen. Våra släkter har hållit ihop sedan dess. Visste du inte det?"
 Som tur är skrattar alla otroligt gott åt detta skämt och tror att jag bara försöker vara lustig. Men djupt inom mig får jag en känsla av att ha satt dit den där personen med uttalandet lite. Och det känns helt underbart.
Just a fucked up thing. 



Tre nyinköpta



Solhatt - Lindex 
Band - Sy-City (ej nytt, bara återvunnet)


Stora Örhängen - H&M
(Linne- Top Shop)


Röd Kjol - Zara




Beroende








Tacos är underskattat







Jag lever i en Tornado

Gårdagskvällen var bara så kaotisk. Jag kan inte ens sätta ord på det. Det ända jag kan säga är pengar, studsmatta, partypoopers, polisanmälningar och otillåtna hook. 
Fick veta att valet stod mellan att bjuda mig eller EA. Känner mig skitdålig, jag tog ju han plats. Fan jävla skit. Men då kanske han fattar hur fantastisk jag är, dom ville ju hellre ha mig där än honom... Äh, jag vet i fan alltså. 
Jag kan säga att det ändå var ball igår. Jag somnade med Andreas ord ringande i mina öron och kroppen ville aldrig sluta dansa. Men vågen väger jämt med allt cp som hände. Blandade känslor. Jag kan helt enkelt inte sätta ord på det. 

Lite bilder i alla fall. 


AS aka Indianen


Katt-Dadde ville inte mjaua


Indian-Anne


Finaste Cow-boy trilling och dansfeber


Jag var Henri-Claud Gerrard, en sneaky fransk gubbe


Cissi, Josefine & jag


Fransk-Olle och Courtney Love


Fina 80-tals Maja


Blues Brothers



Utgång

Det blir fest ikväll! Jag är överlycklig! Det är maskerad hemma hos trillingarna och jag ska vara gubbe! Puss på er! 

'
Volia! 

KyssJohanna

Hittade jättefina smycken från Kyssjohanna (http://kyssjohanna.jetshop.se). Vi håller på att leta efter en examenspresent till min brors flickvän Annika som snart är färdig läkare. Hade tänkt oss något minnesvärt och vackert. Vad tycks?







Whats going on, it's my favorite song.

Hej! Nyss hemkommen från skolan. Var och fikade med EK och Schäfern efter skolan och träffade bland annat AS, Dadde, EA och Mem. Lovely! Jag får fan en smärre ögonorgasm varje gång jag ser EA. 
Igår fick Dadde mitt födelsedagskort som jag skickade till honom. Han blev otroligt glad och rörd. 
Så här såg det ut:





Mycket stolt över det. Tyckte det var en väldigt bra ursäkt för att slippa räkna matte också..

Imorgon blir det





Mouche och "nyss vaknat" hår.

Stort linne - 2707 och blå urtvättade Skinny-Jeans - Cheap Monday. 

Höga Svarta Heels från Nilsons








Fashion is the Healthiest Motivation for Losing Weight


En liten orgasm...





prima/dona





Today's Special













Just nu lyssnar jag på...





The Strokes - Someday 




Greys

Underbart avsnitt! Love it!



Nu

Powerwalk och Pilates-boll!

Var tog Sailor Moon vägen?




Dancing Malin


En liten film från i Lördags. I slutet av kvällen när Malin och jag dansar som om det vore den sista gången någonsin. Oförglömligt! 

Festen

Idag har hela dagen varit som en ända stor fest. Helt sanslöst! Imorse hade vi Nationella Matteprov men det gick jättebra. På tiorasten hände något helt sjukt. Jag stod böjd över ett bord för att snatta godis från AS när jag känner att någon putar på mig i trängslen. Jag tror det är Dadde så jag ropar "Jävla kvinnomisshandlare!" När jag sedan vänder mig om är det inte alls Dadde som står där utan EA. Ojoj. Pinsamt värre. Sedan gick hela Historialektionen i ett töcken och sedan fnissade jag och Katti oss iväg och köpte hemligheter och träffade massa fina människor på vägen. Bland annat sprang jag in i en gammal underbar klasskompis till mig som jag inte träffat på över ett år! Helt sjukt! Så kul det var att se honom! Alla var så glada och jag svävade runt och pratade med alla fina människor det finns här i världen. Allting skimmrade. Sedan hade vi bokdans (en gammal tradition på vår skola där vi inviger våren med att dansa bugg) Elin och jag dansade finast av alla. SS och jag drog lite förstulna blickar på varandra och när jag skulle böja mig fram och klappa Kirre på kinden trodde han (enligt EK) att jag vinkade så han blev tydligen lite generad när han höjde handen och förstod att jag bara klappade Katten på kinden. Finis. Men han behöver det lite faktiskt, han dissa faktiskt mig. Han har typ börjat odla skägg, lite ugly faktiskt. 
Nu sitter jag här och äter pringles och grapefrukt. Men godast av allt smakar mitt lillfinger. Puss på er!







Greetings from Space

Nu har jag varit på Nova och inhandlat ett par skor till min bror. Han behövde lite smakråd och jag behövde mattehjälp. Bytt är bytt. Nu är det Desperate Housewives och jag har kommit på ursäkter hela dagen för att slippa plugga. Ajaj säger jag bara, kommer svida imorgon på Nationella Matteprovet. Idag upptäckte vi (på vår tre timmars håla) att en tjej i trean ser precis ut som Mrs McCluskey. Lite läskigt faktiskt. Hon ser ut som en 70årig gravid tant. Stackars tjej... (gumma?) 
Jag får typ magsår för att jag stressar för mycket just nu. Jag har knappt tid med alone-time och refreshing-time som måla naglarna, städa rummet, smörja in mig, Allt Girly-stuff. Min mage står ut som en ballong. Mindre stress åt folket tack.  



Tu fumes?








Ute i spåret

jag har varit ute och joggat både igår och idag nu. igår sprang jag i en hel timme, cirka en mil skulle jag kunna tro. Jag är mycket stolt! Idag sprang jag fyra kilometer på gympan och benen var som gammalt segt gummi, slömde stretcha igår. 

Låtar för att överleva en joggingtur:

  • Spring Ricco - Florence Valentine
  • Beware of the Dog -  Jamelia
  • In the Heat of the Night - Star Pilots
  • Kids - MGMT
  • Dance with somebody - Mando Diao
  • No stress - Laurent Wolf
  • Dancing Shoes - Arctic Monkeys
  • Supermasive Black Hole Muse


Och vilken film är den här med i? 

Tisdag






Lördagskvällen i bilder

Här har vi Victor. Han är trevlig och vi pratar alltid om mycket ovanliga och onödiga saker.


Här är Hanna, Emma och Mindi.


Här är Emma igen. 


Finaste Hanna & Malin, helt underbara!


Emma. I bakgrunden ser man Silver och Sebastian och flera.


Hanna, Kallefallekalle och en liten pojke.


Jag. Alltid lika lycklig. Vinet var ju gott.


Malin (till h) och min (senare på kvällen) syster. 


Pussar.


Och mer pussar.


En fin pose. 


Hanna och Malin, otroligt söta!






Pawn & jag

Det här jag Pawn och jag när vi tänker så det knakar. 
Pawn är min kompis. Han är snäll och gosig. Det är alltid en fröjd att umgås med Pawn och han berättar alltid så roliga saker för mig. Ibland råkar vi vakna upp i samma säng eller på samma studsmatta och för det mesta kan jag alltid vara mig själv med Pawn. Han är en riktig vän. 
Vi har inte känt varandra speciellt länge, i kanske två år sådär, men i Lörsdags var det cirka tio månader sedan vi träffades sist. Vi hade mycket att prata om. Om tio år hoppas jag att Pawn & jag fortfarande känner varandra och är lika galna och underbara tillsammans som vi är nu. Det får aldrig ta slut. 


Här berättar Pawn & jag hemlisar för varandra.


Här är Pawn & jag allmänt seriösa...


Här är Pawn & jag när vi diskuterar världens rättvisor och orättvisor. 







Om morgonen

Jag glömde ju berätta om min kaotiska morgon! 
Jag har inga vidare minnen av senare delen av kvällen men när jag kom hem skulle jag ringa mamma och säga att allt var bra. Detta glömde ju jag såklart, drack tio glas vatten, korva av min byxorna och somnade med näsan tryckt mot väggen med ljuset tänt i rummet. Mamma hade ringt mig femhundraelva gånger och när jag inte svarat hade hon blivit så orolig att hon kört hem från pappa bara för att kolla att jag var hemma. När hon kom hem hade hon försökt väcka mig, men det hade inte gått! Fattar ni, jag hade varit så däckad att jag inte hade vaknat när hon skakade mig! På morgonen blev det ju korsförhör men jag klarade mig faktiskt lindrigt undan. 
Bara en liten knäpp historia som jag måste skratta åt för att inte freaka ut!



Jumpsuit Sunday - del 2

Äntligen Söndag och vi kör vidare med Byxdress-Söndag! Här är sex stycken underbara byxdressar att dregla över. Min personliga favorit är Marc by Marc Jacobs, love it! 

Armand Basis f/w09


Armand Basis f/w09


Källa okänd


Betty Jackson f/w09


Marc by Marc Jacobs f/w09


Miss Sixty a/w09


Alla var där

Gårdagskvällen var underbar. Idag är jag blåslagen och bakis och trivs allmänt bra med livet. 
Jag var först på förfest och Emma med Hanna och lite annat trevligt folk. Sedan stack vi vidare, till fots, till festen. Jag trodde verkligen att jag inte skulle känna någon där men det visade sig att alla mina favoriter var där. Pawn, Silver, Victor, Zonny, Sebastian, Malin, Hanna, Kallefallekalle, Chriss, Hunden, Malin från Höör och många många fler. Jag älskar dom alla. Dom är som mina brödrar och systrar. En lycklig familj. Kvällen var underbar och vinet flödade. Ibland älskar jag bara att vara helt borta. Malin J och jag dansade som galningar och sprang runt och busade med alla. Jag lyckades hooka två av mina bästa vänner och slå min armbåge gul och blå. Jag vill tacka Peter 21 och Evelina för trevligt sällskap och att ni skyddade mig mot att bli smittad av svininfluensan. Tack. Jag älskar er alla. Det kändes som att födas om på nytt. Bilder kommer.  En hel hög!


Ja, här är då jag och min homeboy. 




Det är svårt att vara allvarlig på bild...





Ikväll blir det i alla fall den Leopardmönstrade blusen från H&M. Den passar min kropp perfekt! Mycket smycken och Eyeliner till det och allt är fixat!


No stress

Dags att börja peppa inför kvällen. Bästa partylåten? 
För min del är det fortfarande Laurent Wolf - No Stress. Jag kan inte sitta still! 

Planer

Hej! Idag har det varken blivit mycket plugg eller mycket bloggning. Jag ska snart iväg till Emma för att grilla och förfesta och sedan ska vi vidare på 18-års fest. Ska bli riktigt roligt ! Hoppas ni också kommer ha en awesome kväll!
Jag uppdaterar imorgon angående kvällen och lite annat trevligt! 
Ha det bra! 

 

Outfit inför kvällen?




Ska jag ha den ikväll? Lite för stor... Gör det något? 

Klänning - Gina Tricot
Klocka - Vintage

Stråkduell och Quality-time

Konserten var jättebra. Jag har blivit en riktig sucker på klassisk musik. Men att se det live är faktiskt en riktigt upplevelse, går inte att jämföra med att lyssna på datorn eller mp3. Number One Fan, you know! 
I alla fall, kul att spendera lite tid med min bror och familjen. Vi har nu suttit och halvdegat framför Mr and Mrs Smith och nu blir det läggdags. Spinning imorgon klockan 10! 
Jag har riktigt roliga bilder på min kamera som jag bara måste visa senare! Maybe tomorrow....
Och i övermorgon är det ju dags för Byxdress-Söndag!

Här är min kusin från en konsert förra sommaren på Kulturskolan:


Dagen Fredag

Hej! 
Allt bra med er? 
Prestationsförmågan har legat på topp idag och jag har hunnit med att göra en redovisning, renskriva en uppsats och koncentrera mig en hel mattelektion! Wunderdunder!
Matsalsupplevelsen var nära himmelriket. Framför mig satt finaste SS och sidan om mig satt finaste EA. Åh vilken utsikt! EA är en väldigt trevlig person och har otroligt fina händer (han också) (Är jag handbesatt?) (Kan man vara det?)
Dadde satt dock emellan oss men det gjorde inte mycket. Han retades med mig (som alltid) och frågade vad jag hade gjort om han hade börjat kyssa mig ohämmat (?)... I alla fall. EA hajar till och vänder sig långsamt mot mig. Jag får typ akut andnöd och skämtar bort det hela. Men han håller fast blicken.. Fin är han. Jag ville aldrig gå därifrån fast vi suttit där i över en timme. 
Nej, nu ska jag sticka till Gerdahallen och träna. Fast det spöregnar. 
Ikväll blir det Malmö Opera med min bror och min moster. 
Ha det bra! 



Helt fantastisk!

Chanel No5 med Audrey Tatou


Hos pappa

Hej! Idag har jag haft nationella prov hela förmiddagen (gick bra) och sedan pluggat hela eftermiddagen. Kul va? Kollade lite på La Vie en Rose i plugg-pauserna. Underbar. Jag gråter hela tiden. Sen har mamma och jag varit i Staffanstorp bara för att upptäcka att Plantagen var stängd och när vi tagit en McFlurry på McD upptäcka att rutan inte går att stänga. Bara att slå pappa en pling och köra hem till gården. Nu har jag tagit hand om Filippa och hon var så gullig att jag fick ont i hjärtat. Grät som ett litet barn igen bara för att jag kommer sakna henne så mycket. Vi har hängt ihop som Ying&Yang i sex år.
Nu sitter jag i köket och bloggar. Jag har så sjukt mycket att göra. Snart börjar jag väl gråta igen (haha).


Från New York i somras!

Dagens Snygging

Fantastiskt! 


En låt med bakgrund

Tingsek - World of it's Own

Otroligt fin låt, så sensuell. Och förresten var det pga denna låten som jag och SS pratade med varandra första gången. Snart ett år sen. 

Barfotabarn - del 2










Handen följer linjerna ner mot höften. 
Känner med hela mig.
Fingertopparna drar upp och ner, vill aldrig sluta. 
Vill alltid vara såhär nära. Öppen. Sårbar. 
Ljusa strimmor av sol letar sig in. 
Värmer din rygg och lockarna i din nacke. 
Min nästipp mot din hals. 
Våra händer sammanlänkade. 
Oslagbara.

Glöm inte Glöm inte

Kanal 5 . 21.00

Video

Min första Youtube och Blogg-video! Lite på tal om förra inlägget. Hur bra är inte detta?
Filmat från min mobil någon gång runt Nov-Dec på en trevlig fest. Ursäktar den dåliga kvalitén. 

Allting började med...

Själva tanken planterades redan i Söndag när jag spenderade dötiden mellan maskintvättarna med att kolla på gamla avsnitt av Sex and the City. Samantha skulle ta nakenfoto för att kunna blicka tillbaka som 80åring och tänka: 
"Damn, I was hot!" 
Det återkom idag, då jag läste en av mina favoritbloggar Niotillfem. Sandra, bloggens ägarinna, hade som sjutton/arton åring skickat videoklipp från sig till en vän. Som brevvänner ungefär. I filmerna pratade hon om killar, vänner, fester och sitt liv. Tänk vad kul, nu sju år senare, för henne att ta fram dessa gamla filmer och kolla på dom. Kanske tänker man "Damn, I was hot!" eller så sätter man ett kors i taken över dom fula byxorna man hade på sig. Hur som helst.
Skulle det inte vara kul? Föreviga hela sig själv. Filma. Vänner, killar, fester, allt! Hur man går, pratar, äter, ser ut och uppför sig som sjuttonåring. Jag vill. 
En liten tanke bara. 



 

Today's I like what you wearing




Jag hatar att medge det, men läs den!


Okej, nu blev texten spegelvänd men alla vet nog vilken bok jag menar ändå. Jag hatar att vara med i det "gänget", men det finns en anledning till varför Twilight-böckerna har blivit så berömda. Jag älskar dom alla, och speciellt ettan, går helt enkelt inte att jämföra med filmen. Boken ger så mycket mer. Läs den. 
Litet tips för dagen bara!
♥ 

Une Peu Joie de Vivre


'







Trött och Slutkörd

Hej, nu har jag sprungit, lagat mat, pluggat, duschat, fixat musik till mamma och ätit russin. Wonderwoman är jag. Nu har jag ont i ryggen och skriver upp allt jag behöver göra. Jag måste verkligen hålla kontakten med en nära vän, men vad händer när denne vän blir ännu en punkt på Att Göra-listan?


Vänner i nöd och lust...


Springtur nu!

Nu spellista, allt fixxat!

Ögongodis

Hej! Idag blir det utan tvekan en springtur. Jag måste! Dagen har varit fantastisk, jag var på UM istället för på Franskan och i matsalen hade jag underbar utsikt till både häger och vänster ( höger: ea  ; vänster: SS ) Mums. Jag vill bara bita SS i örat ibland. Både på gott och ont. Jag ska försöka få med kameran till skolan imorgon så jag kan ta en bild på min lilla lerskulptur jag gjort på Bilden. De verkade uppskattas sist. Jag har även gjort ett "bokomslag" och ett 3D rum som jag kan visa upp! 
Och nu bjuder jag lite på mig själv och min stadiga kroppshydda. Enjoy!  





Dagens Visa


Helt underbar! Tänk om man kunde klinka fram denna på gitarren som partytrick!

Amanda Jenssen - For the Sun

Byxdress-Söndag . 1

Tänkte köra ett litet frosseri i byxdressar. Jag har cirka 10 000 bilder så jag får dela upp det i delar. Så från och med blir det byxdress-Söndagar! Vad säger ni om det? Här kommer del 1:


Balmain 2009

Paljettig och guldig på Agnes

YSL

Rikard Lindqvist Höst/vinter 2009

Ann-Valerie Hash Höst/Vinter 2009


Ann-Valerie Hash Höst/Vinter 2009




En bra Lördag

Hej. Jag har precis kommit hem från en trevlig fika och runda i stadsparken med Emsen. Finfint väder och härligt sällskap!
Ikväll blir det grillning och ännu mer trevligt sällskap nere på gården. Härligt! Precis hur man vill fira en lördag. 
(och så var jag ju såklart och tränade imorse, så Hello Fatcamp!)
Puss Sweeties! 






Lördag

Godmorgon ! Idag bjuder jag på en bild och en underbar låt. 
Tack och hej! 



Kids - MGMT




Jag vill också heta Zippora Seven

Hur fint är inte det?





Upp till bevis

Okej. Nu är det dags att välja. Vackert jämt blek eller fläckigt solbränd? Njuta av sommaren på ett bra sätt, eller ligga och pressa så mycket man kan?



Jag väljer snövit. 


Barfotabarn - del 1








Böljade träd i vinden. Solen värmer ditt ansikte och hud. Det finns ingen tid och ingen annan plats du hellre vill vara.
Problemen försvann med den lätta brisen och fågelsången är musiken i dina öron. 




Överskattat

Hej alla! Hoppas alla hade det trevligt igår och att ni inte blev helt stupfulla och bestulna på er oskuld och mobil. 
Det är nämligen så det går till här i Lund. Själv var jag på middag hos Josefina med massa fina människor, men ingen visste riktigt var de skulle ta vägen sen och alla knalla runt som yra hönor och värdinnan blev sjuk. Jag drog med en tjej som jag inte känner så bra. Vi gick till stadsparken för att möta upp några kompisar och mina cider blev beslagtagna. Fan ta människor i svarta jackor. Sedan drog vi till en fest i Värpinge (?) och hon jag hade följt med dit gjorde nästan ingenting och bara smsa på sin mobil. Kul... Jag är faktiskt sån att jag kan ha jäkligt roligt utan sprit, med rätt människor. Men det är bara sög. Jag undrade vid flertalet tillfällen om jag var på en begravning. Sedan när jag skulle hem gick inte bussen så det var bara att promentixa. Tjejen lämnade mig och jag fick gå med tre tjejer jag aldrig mött tidigare. Väl hemma gick jag ut en runda med Toddy och finaste Katten ringer för att se till att allt är bra med mig. Jag var riktigt sugen på att sticka till honom men det blev inte så. 
Aja, valborg är överskattat. 



RSS 2.0