Pastellskjortor och hundvalpar.



Oj, vilken överraskning! Var ska jag börja? Tack ... ! Tack! Wow, vilken känsla att få sitta här på min kontorstol och vänta på livet, så det här är beviset på att mitt liv kommer börja nu? Att vinna den här söndagen med denna konkurrensen är verkligen... wow, Vilken överraskning!

Jag vill såklart börja med att tacka min kära familj. Chiquita, Don Höna och Korvprinsessan. Vilket stöd och vilka piskrapp jag har fått av er genom åren! Men hur det än går så slutar det alltid med att vi äter kanelbullar och dricker Söndagskaffe tillsammans. Tack mamma, för alla fina visdomsord såsom "Det är bättre att slå huvudet i väggen än att inte använda det alls" 

Jag vill även tacka Carro för en superkväll! Tack för fina (och mindre fina) människor och för det dåsiga vinet och den goda grädden. En bra kväll! Och tack till taxin som tog oss hem till lund igen. 

Jag vill tacka Elin Karlsson för att hon är homosexuell och för att hon har lärt mig att vara ärlig mot mig själv. Vi är alla olika, men vi är lika sexiga ändå. Du är en jävla toffel, men jag tycker om dig.


Tack till Hanna Mejàre för den fina behån. 

Och tack till alla andra fina människor som gör att man överlever söndagar. 

Sen finns det ju också människor jag INTE vill tacka. Som mina fucking lärare. Jävla ligister!
Hur vågar ni plåga mig på det här sättet? Jag har faktiskt saker jag hellre skulle vilja göra än att sitta all min tid som vaken medborgare på stadsbiblo och plugga franska glosor, bergarter och pq-formler. Dö, idiotet, DÖ! (eller dö inte, men säg upp er från ert arbete i alla fall) 

Ja, det var allt från mig. Tack för allt stöd och uppmuntran som har tagit mig fram till den här söndagen. Jag önskar er alla en fortsatt trevlig dag! 

Tack för mig! 















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0